Finalitza la temporada2018-2019 de l'espai radiofònic 'Llengua.cat'

CNL de les Terres de l'Ebre

Llengua i cultura

El 17 de juny es va tancar la temporada radiofònica de l'espai 'Llengua.cat' a l'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM), un programa que semet els dilluns amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

L'espai, de 15 minuts de durada, ha completat la novena temporada en antena. S'ha emès els dilluns, a partir de les 10.45 h, dins el magazín matinal La Punta del Diamant, dirigit per Núria Mora, entre l'1 d'octubre de 2018 i el m17 de juny de 2019, amb un total de 29 edicions. 

'Llengua.cat' tracta exclusivament de temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, assessorament i recursos lingüístics, i comentaris lingüístics.

Durant els mesos d'octubre a desembre de 2018, la secció 'El Diccionari' va estar dedicada a comentar aspectes de la vida i l'obra de Pompeu Fabra, en el marc de l'Any Pompeu Fabra 2018. Entre el gener i el juny de 2019, la secció va commemorar el trenta-cinquè aniversari de la mort de l'escriptor rapitenc Sebastià Juan Arbó, amb comentaris lingüístics sobre el lèxic utililitzat per l'autor en la seua obra.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Vols compartir aquesta notícia?