El Centre Comercial Vall de l'Arrabassada s'adhereix al Pla Ofercat

CNL de Tarragona

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

L'associació de comerciants i el CNL de Tarragona han signat avui el conveni de col·laboració i s'adhereix al Pla Ofercat per al comerç tarragoní

L'associació de comerciants Centre Comercial Vall de l'Arrabassada (CCVarrabassada) s'ha adherit al Pla Ofercat, de normalització lingüística per al comerç de Tarragona, que el nostre CNL desenvolupa des del 2016. Anna Llort, presidenta de l'associació, i Santiago Pallàs, per part del Centre, han signat el document de col·laboració aquest divendres, 14 de juny, a la seu del CNL de Tarragona. L'objectiu d'aquesta col·laboració és que la CCVArrabassada s'integri al Pla, participi i es beneficiï de les seves propostes i, alhora, faci d'enllaç entre el CNLT i els comerços de l'associació per fer-los arribar les propostes del projecte destinades al comerciant.

Col·laboració des de Sant Jordi d'enguany

Tot i que la firma ha tingut lloc aquesta setmana, la col·laboració amb el CCVArrabassada es va iniciar fa alguns mesos, amb la preparació del concurs lingüístic «Per Sant Jordi, endevinem paraules», al qual van participar vuit comerços de l'associació.

El CCVArrabassada es va crear el 2014 i, actualment, aglutina 27 socis, comptant amb a recent incorporació de quatre establiments nous al barri. Segons explica Anna Llort, «l'associació està creixent perquè el barri creix, cada cop hi ha més botigues i serveis, i els nous establiments es van associant.»

Després d'algunes campanyes pròpies per dinamitzar el comerç de la zona, ara l'associació aposta per ajuntar esforços amb les altres associacions de comerciants de la ciutat, com la de la Nit Oberta #ComerçdeTarragona, la més recent, el passat 10 de maig, amb participació conjunta de la Via T, Tarragona Ponent, Venedors del Voltant del Mercat, Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona.

Vols compartir aquesta notícia?