Els alumnes de l'Elemental 3 de Montmeló practiquen català a través de les eines TIC

CNL del Vallès Oriental

TIC

Els alumnes han entrat a la pàgina web de la Generalitat per conèixer l'estat de la llengua , els seus orígens, els coneixements que en tenim i l'ús que en fem.

La darrera unitat del llibre de classe parla sobre els orígens del català, quines són les seves característiques com a llengua romànica i l'evolució que ha fet al llarg dels anys. És per això que per tal d'obtenir la informació el més actual possible, s'ha revisat la pàgina de la Generalitat en què a través de gràfics es mostra el coneixement que tenim del català en les diferents zones geogràfiques, així com el percentatge de gent que entén, parla, llegeix i escriu en català.

A més, la segona part de la classe ha servit per fer un repàs sobre el contingut del nivell Elemental, tenint en compte que la setmana que ve es farà l'examen homologat d'aquest nivell; per la qual cosa els alumnes s'han posat a prova a través del Kahoot, una aplicació que ajuda i motiva a millorar els coneixements de llengua mitjançant una competició lingüística entre ells mateixos.

Ha estat una sessió dinàmica, competitiva i profitosa.

Oficina de Català de Montmeló

Vols compartir aquesta notícia?