La catifa del Servei de Català de Mollet del Vallès commemora els 30 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura

Aprenem, avancem, parlem, entenem, compartim, juguem, llegim, sumem i, sobretot, xalem!

Aquestes són algunes de les paraules que podrien definir la feina del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Aquest any, la catifa del Servei de Català s'ha volgut sumar a la celebració dels 30 anys del CPNL i hem demanat paraules que expressin la feina que fem, no només en els cursos de català, sinó globalment, i aquestes són algunes de les paraules que han sortit. Gràcies per compartir-les!

Des de les 7 del matí fins a mig matí, voluntaris, aprenents, alumnes... han començat a posar material a la catifa, que ha anat prenent forma: 2 cabassos de ginesta, 500 clavells vermells i 500 de liles, 50 kg de gespa i molta il·lusió alhora d'ajuntar les lletres. El resultat? La catifa que commemora els 30 anys del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El nostre agraïment a El Casal, que any rere any convida les parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català a fer la catifa de flors de Corpus del Servei de Català de Mollet i ajuda a fer conèixer aquesta tradició. GRÀCIES!

Us adjuntem un Recull de fotos de la diada.

Vols compartir aquesta notícia?