Cloenda de les Trobades setmanals de Scrabble amb la celebració del 4t minicampionat del joc

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Oci i consum > I tu, jugues en català?

La 4a edició dels minicampionats de Scrabble ha tancat el cicle que va començar el juliol de l'any passat i va continuar amb les Trobades setmanals del joc a la Talaia, entitat adherida al Voluntariat per la llengua (VxL).

Rondes i premis

La competició final ha estat molt emocionant i disputada entre les sis persones que hi han participat. S'han fet tres rondes de quinze minuts i la puntuació màxima amb les tres partides guanyades l'ha obtingut la sòcia de la Talaia Montserrat Martí, amb 539 punts. Molt a prop han estat els resultats del segon lloc, amb dues partides guanyades i 534 punts, aconseguits per Esther Gómez, alumna de català i voluntària lingüística. Sergi Callau, també voluntari lingüístic, ha assolit el tercer lloc amb dues partides guanyades i 491 punts. El jurat ha valorat molt positivament l'esforç de tots els participants i els bons resultats de la competició.

Una activitat per a tothom

Les trobades del Club de Scrabble de Vilanova i la Geltrú s'han dut a terme durant el curs 2018-2019, amb la finalitat que aquest joc de llengua contribueixi a reforçar l'expressió oral i incrementar els coneixements lingüístics de les persones que hi participen, principalment alumnes dels cursos de català, parelles del Voluntariat per la llengua (VxL) i membres de l'entitat. Han comptat, amb el suport de Jordi Pujol, voluntari lingüístic i membre de la Federació Internacional de Scrabble (FISC), que ha conduït les 14 sessions i n'ha arbitrat les competicions, conjuntament amb Francesc Gallèn i Armand Sanmamed, també membres de la junta directiva de la FISC.

Les trobades han estat organitzades pel Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia i el suport de la FISC.

Es preveu que el curs que ve aquesta activitat, que ha tingut molt bona acollida, continuï.


Cliqueu la imatge per veure'n més fotografies.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?