25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 24 de maig de 2019

La poesia de Brossa, explicada per Glòria Bordons, omple la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc

La sessió es va fer dimarts, 21 de maig, amb motiu de la Setmana de la Poesia de Barcelona i de l'Any Joan Brossa.

La poesia de Brossa, explicada per Glòria Bordons, omple la sala de plens del Districte de Sants-Montjuïc

La poesia de Joan Brossa va omplir dimarts passat la sala de plens de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. La professora de la Universitat de Barcelona Glòria Bordons, especialista en l'obra de Brossa, va conduir la sessió. L'acte, obert al públic, va comptar amb l'assistència de gairebé un centenar de persones, entre les quals tres grups d'alumnes del CNL Barcelona.

Glòria Bordons, doctora en Filosofia i Lletres i patrona de la Fundació Brossa, va fer un recorregut per la biografia i l'obra poètica d'aquest autor. De forma amena i distesa, Bordons va transportar els assistents al particular univers de Brossa a través dels seus amplis coneixements sobre l'autor, que va combinar amb anècdotes personals i amb la projecció de fotografies, vídeos i música. Tot plegat va desoertar un gran interès, com ho demostren les nombroses preguntes que Bordons va respondre al final de l'acte.

La sessió formava part del cicle "Escoltem els poetes", organitzat per les delegacions de Sants-Montjuïc i de les Corts del CNL de Barcelona i coincidia amb la celebració de l'Any Brossa, que commemora el centenari del naixement d'aquest artista polifacètic, considerat un dels màxims representants de l'avantguarda catalana de la segona meitat del segle XX.


Delegació de Sants-Montjuïc del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter