“A dues veus. Retrats de conversa en català”, l’exposició sobre el Voluntariat per la llengua, a la Llagosta

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Del 8 al 28 de maig al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí podeu visitar l'exposició creada pel Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf

"A dues veus. Retrats de conversa en català mostra els valors del Voluntariat per la llengua (VxL) i la contribució social i cultural que fan les persones que hi participen.

Els plafons que conformen la mostra contenen fotografies de diferents parelles lingüístiques que ens conviden a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Les imatges de les parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència de formar part del voluntariat lingüístic, així com la importància de l'intercanvi de cultures diferents amb el català com a nexe.

És una exposició que s'adreça a tothom qui vulgui conèixer el programa Voluntariat per la llengua i vulgui descobrir també com un projecte de foment de l'ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social.

Les persones interessades a participar en el programa Voluntariat per la llengua  com a aprenentes o com a voluntàries poden emplenar la fitxa que trobaran a l'exposició o bé adreçar-se a l'Oficina de Català de la Llagosta, passeig del Pintor Sert, 2-4, tel. 93 560 39 11, a/e lallagosta(ELIMINAR)@cpnl.cat o a través del web del programa  www.vxl.cat.

Oficina de Català de la Llagosta

Vols compartir aquesta notícia?