El SLC d’Esplugues celebra Sant Jordi amb la lectura de textos en veu alta

CNL Roses

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

El Servei Local de Català d'Esplugues, com cada Sant Jordi, va organitzar la tradicional lectura pública de textos en català davant de l'Ajuntament, a la plaça Santa Magdalena, amb la col·laboració de la biblioteca Pare Miquel i del consistori local.

Quant a la participació, hi va haver una gran diversitat de persones lectores amb nivells de català diferents que van gaudir  fent la lectura en veu alta, la qual cosa alguns d'ells era la primera vegada que ho feien. Van participar-hi alumnes de català de nivell bàsic, suficiència i intermedi, dones escriptores d'Esplugues, poetes i poetesses locals, alumnes de primària que visitaven les parades, personal de la Creu Roja, treballadors de l'Ajuntament i passavolants que es van voler afegir a la lectura en un dia tan especial per a nosaltres.

Per acabar la lectura en veu alta, van participar-hi l'alcaldessa d'Esplugues, Pilar Díaz, tres regidors de l'Ajuntament, la directora del CNL Roses, Núria Soriano, i el responsable del SLC d'Esplugues, Albert Inglès.

Cal remarcar l'èxit total de la jornada: el temps ens va acompanyar, el so va funcionar perfectament, les lectures triades per la biblioteca Pare Miquel  i el Servei Local de Català van ser força seguides i l'afluència i varietat dels participants van contribuir a fer que fos una activitat cultural amena i participativa en què es va apropar el català a la ciutadania d'Esplugues el dia de Sant Jordi.

CNL Roses

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?