L'escriptora Carme Ballús visita el grup de conversa Avis Savis de Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

L'escriptora Carme Ballús, filòlologa, professora de literatura, jubilada i amant dels llibres visita els seus lectors a Montmeló.

Els alumnes del grup de conversa Avis Savis de Montmeló són una colla de jubilats que es troben cada dimarts a la tarda per xerrar, practicar el català i llegir.

En aquesta ocasió s'ha organitzat un club de lectura per llegir tots plegats Portes endins, un recull d'històries intimistes escrit per Carme Ballús, una granollerina que gaudeix llegint i que la llegeixin.

Un cop els alumnes han treballat els textos a l'aula durant diverses sessions, ja sigui amb la lectura en veu alta, exposicions orals sobre els textos i valoracions personals, ara han convidat l'escriptora a Montmeló perquè els expliqués el procés de creació, la realitat i biografia de les històries, el llenguatge, els seus reptes...

Ha estat una xerrada molt amena en què els lectors han pogut conèixer una escriptora d'àmbit local que difon la llengua mitjançant vivències i idees que se li passen pel cap i a través de les pràctiques que ha fet com a alumna de l'Ateneu barcelonès.

Oficina de Català de Montmeló

Vols compartir aquesta notícia?