Es lliuren els premis de l'11è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

El passat dimarts, 30 de maig, va tenir lloc a l'Auditori de Santa Coloma de Farners l'acte de lliurament dels premis del Concurs de Narració Curta Sant Jordi, que enguany ha arribat a l'onzena edició.

Els guanyadors del premi de narrativa, amb l'alcalde de Santa Coloma, Joan Martí, i la regidora d'Educació, Teresa Garcia.

Un duet de guitarra de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó va ser l'encarregat d'obrir l'acte. Seguidament es van lliurar els premis del 6è Concurs de Dibuix Saludable i del 14è Concurs de Música de Cambra.

Finalment, després de l'actuació del grup guanyador del Concurs de Música de Cambra, es van lliurar els guardons del concurs de narrativa, que enguany ha tingut una participació de 76 obres. El primer premi va ser per a Albert Garcia Elena, de Barcelona; el premi per a la millor narració local va ser per a Josep Roura.

L'organització de l'acte va anar a càrrec del Centre Municipal d'Educació, l'Escola Municipal de Música i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.

Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners

Vols compartir aquesta notícia?