Concurs de l'Endevina-la! a la parada de Sant Jordi de Montmeló

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

L'Oficina de Català de Montmeló munta una parada per Sant Jordi per difondre la cultura juntament amb les parades de llibres, roses, artesania i la Biblioteca.

Enguany l'Oficina de Català ha presentat una parada dividida en dos espais: una petita exposició i un joc lingüístic.

Per una banda s'ha fet una exposció reduïda sobre Joan Brossa per commemorar el centenari de la seva mort, on a més de presentar el poeta i situar-lo cronològicament, també s'han exposat diferents poemes visuals de l'autor.

Per una altra banda s'han penjat 5 cartells amb cinc jeroglífics relacionats amb el dia de Sant Jordi (enamorada, palau, oreneta, castell i roser). D'aquesta manera, els menuts tenien tallers de manualitats i els adults s'acostaven a la parada per informar-se'n i participar en el joc. De les respostes encertades se n'han escollit dos guanyadors que han rebut una entrada doble cadascú per anar a l'espectacle del mag Lari que es farà diumenge a la sala Polivalent.

La festivitat ha durat un parell d'hores en què a la plaça hi ha hagut música, ball de gitanes i una breu teatralització sobre la llegenda de Sant Jordi.

Oficina de Català de Montmeló

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?