L'alumnat del curs del SOC de Cornellà visita la llibreria Pati Blau per Sant Jordi

CNL de Cornellà de Llobregat

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

L'alumnat del curs del programa Aprèn.cat fa la classe de català fora de l'aula per celebrar la diada de Sant Jordi.

El 23 d'abril al matí els alumnes del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) van passejar pel centre de Cornellà per veure com se celebra aquesta diada. Abans de la sortida, però, van explicar i llegir en veu alta la llegenda de Sant Jordi a l'aula.

La sortida va començar amb la visita de les parades de roses i llibres de la Rambla i, tot seguit, van visitar la llibreria Pati Blau. Un establiment inaugurat de fa poc i que està especialitzat, entre altres temes, en llibres de Cornellà i de lectura fàcil. La Susanna, la llibretera, els va rebre i els va explicar què són els llibres de lectura fàcil. A més, van saber que el nom de la llibreria prové d'una antiga sala de ball que hi havia hagut a Cornellà.

Els cursos 'Aprèn.cat' són cursos de català fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). Els alumnes d'aquests cursos són persones desocupades derivades des del servei d'ocupació, les quals tenen totes les despeses del curs cobertes. A partir d'ara, la intenció tant per part del CPNL com del SOC és la de repetir aquesta formació cada any perquè les persones desocupades que no sàpiguen català puguin augmentar la seves opcions de trobar feina gràcies a aquests cursos.

   ​  

Vols compartir aquesta notícia?