5a edició del Gran Dictat Popular a Olot

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

L'activitat es va traslladar al Casal Marià per la pluja

Aquesta edició del Gran Dictat Popular era especial perquè fèiem cinc anys i, a més, teníem de convidats els alumnes de l'Escola Municipal de Música d'Olot, institució que celebra el seu centenari aquest 2019. La pluja, però, va fer que el Gran Dictat s'hagués de traslladar al Casal Marià i que no poguéssim estrenar la plaça de l'U d'Octubre.

Malgrat el trasllat, l'acte va comptar amb un centenar d'assistents, 51 dels quals van voler participar en el Gran Dictat Popular. La categoria A, de 5è de primària a 2n d'ESO, va comptar amb 14 participants; la categoria B, de 3r d'ESO fins a 18 anys, en va tenir 4, i la categoria C, de majors de 18 anys, 33 participants. Els guanyadors van ser:

Categoria A: Ferran Carbonell, de l'Escola Pia. L'escola s'endú 150 euros en material escolar.

Categoria B: Joan Gallach, que s'endú una ruta guiada en caiac, gentilesa de Kayaking Costa Brava.

Categoria C: Montse Masmitjà, que guanya una nit en una casa rural de la Garrotxa, per a dues persones, amb esmorzar inclòs, gentilesa de Turisme Garrotxa.

La història del Gran Dictat Popular de Sant Jordi d'aquest 2019 ha estat escrita per Jenni Rodà, i es titulava 'Mimetisme'. Un dels protagonistes de la història era el mar Mediterrani, atès que aquest any el Gran Dictat formava part del MOT, que ha tingut com a tema central la Mediterrània.

El Gran Dictat Popular havia sortit per OlotTelevisió en el programa 'La Finestra', que podeu veure clicant aquí.

Vols compartir aquesta notícia?