Els films 'Vull menjar-me el teu pàncrees', 'El parc màgic' i 'La Mia i el lleó blanc' s'estrenen en català aquest divendres

CNL de Barcelona

Oci i consum > Cinema en català

Es podran veure doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Els films Vull menjar-me el teu pàncreesEl parc màgic i La Mia i el lleó blancs'estrenen aquest divendres, 12 d'abril, doblats al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Vull menjar-me el teu pàncrees

Aquest film d'animació distribuït per Selecta Vision ha estat dirigit per Shin'ichirô Ushijima.

Jo és un estudiant de secundària que no té gaire interès pels altres. Un dia, en una sala d'espera d'un hospital troba un llibre titulat Viure amb la mort, que resulta ser el diari secret de Sakura Yamauchi, una noia de la seva classe. Al diari, hi explica que li han diagnosticat una malaltia pancreàtica terminal i que ha decidit no explicar-ho a ningú.

A Barcelona, el film es podrà veure al Cinema Maldà, els Cinemes Girona, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar i
Cinesa SOM Multiespai.

El parc màgic

Dels estudis Ilion arriba aquest film d'animació dirigit per Dylan Brown.

La June és una nena molt creativa amb una gran imaginació. Durant un passeig pel bosc descobreix un increïble parc temàtic atapeït de fascinants atraccions i animals que parlen. És el parc que havia dissenyat quan era petita. El problema és que ara està mig desballestat i és un caos absolut. La June haurà de fer servir la imaginació per tornar al parc la màgia que havia tingut.

El film, distribuït per Paramount, es podrà veure a Barcelona a Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

La Mia i el lleó blanc

El film ha estat dirigit per Gilles de Maistre i interpretat per Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood, Ryan Mac Lennan, Lionel Newton, Lillian Dube i Brandon Auret.

A Contracorriente Films distribueix aquesta pel·lícula ambientada a Sud-àfrica. Quan la Mia es trasllada de Londres a Sud-àfrica amb la seva família se sent desubicada fins que coneix el Charlie, un cadell de lleó blanc. Quan el cadell creix la Mia descobreix que el seu pare el vol vendre. Llavors decideix escapar-se per alliberar el seu amic.

A Barcelona, el film es podrà veure als Cines Verdi, Cinesa SOM Multiespai i Palau Balaña Multicines.

Direcció General de Política Lingüística

Vols compartir aquesta notícia?