25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 3 d'abril de 2019

Cursos de català per a persones aturades Aprèn.cat a Tortosa

El dia 28 de març de 2019 va començar a Tortosa el primer dels tres cursos de català per a persones aturades organitzats en el marc del programa Aprèn.cat, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Cursos de català per a persones aturades  Aprèn.cat a Tortosa

El curs, de nivell Bàsic 1 d'una durada de 45 hores, s'imparteix a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). És una acció formativa adreçada a persones aturades amb pocs coneixements de llengua catalana, que compta amb una inscripció de 13 alumnes. En finalitzar aquest primer nivell, la formació continuarà amb altres dos cursos (Bàsic 2 i Bàsic 3), amb l'objectiu que aquestes persones puguin completar el cicle per a obtenir la titulació del nivell A2.

El primer dia de classe es va fer la presentació d'aquest pla de formació, es va donar la benvinguda a tots els inscrits, es va presentar la professora (Maria Frasnedo) i es va lliurar el material del curs a l'alumnat.

La finalitat del programa Aprèn.cat se centra a ajudar els alumnes inscrits a començar a entendre i parlar el català per a millorar les possibilitats de trobar feina. Aquesta acció formativa impulsada pel SOC està finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, amb càrrec als pressupostos generals de l'Estat en el marc de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.  


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter