Comença el club de lectura fàcil

CNL L'Heura

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El club de lectura fàcil en català, organitzat per la Biblioteca Central en col·laboració amb el CNL L'Heura, ja ha fet els primers passos. Una quinzena de persones s'han inscrit al club que es va presentar el passat 19 de febrer a la Biblioteca.

La lectura és un activitat imprescindible i molt lligada a l'aprenentatge de les llengües. L'inici d'aquest grup ofereix una activitat complementària als cursos de català de nivell B2  ja que els llibres hi estan adaptats. Moltes de les persones inscrites al club de lectura fàcil són alumnes del CNL que estan fent aquest nivell.  

Es faran dues trobades per cada llibre i es treballaran, d'una manera amena i divertida,  diversos aspectes relacionats amb la llengua i la lectura: la comprensió lectora, l'expressió oral i la lectura en veu alta.

El club començarà el 26 de febrer i acabarà l'11 de juny. S'hi llegiran 4 llibres de lectura fàcil: Radiografia de noia amb tatuatge, Trampa de foc, Tant de gust... Senyor Andersen i Les aventures de Huckleberry Finn

Bones lectures!

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?