Visita a la nova Biblioteca Ventura Gassol

CNL de Tarragona

Llengua i cultura

Un grup d'alumnes de català descobreixen les instal·lacions i els serveis de la nova Biblioteca Ventura Gassol de Calafell

En el marc del programa d'activitats complementàries de l'Oficina de Català de Calafell, el passat 21 de febrer un grup d'alumnes dels nivells Bàsic i de les tertúlies de conversa van visitar la Bilbioteca Ventura Gassol. La directora va ensenyar tots els espais i els serveis que ofereixen a la població. Alguns dels alumnes van aprofitar per fer-se el carnet de la Biblioteca.

La visita, a més, complia els compromisos formalment establerts en un conveni entre el CPNL i la Biblioteca, d'intercanvi d'informació i col·laboració per a tertúlies de conversa i el club de lectura fàcil. Finalment, els alumnes van deixar petja a la biblioteca, elaborant un mural multilingüístic i multicolor en un vidre que hi ha al passadís de la planta baixa de la Biblioteca per donar la benvinguda a totes les persones que hi anessin. Entre tots els alumnes van escriure la paraula Benvinguts! en català, castellà, portuguès, serbi, ucraïnès, rus, xinès, crioll, panjabi, anglès i francès i van celebrar, així, el Dia Internacional de la Llengua Materna.

​ ​

LTP

Vols compartir aquesta notícia?