Es lliuren els premis del 10è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners Concurs de Narració Curta

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

La música, la dansa i Pompeu Fabra van ser protagonistes de l'acte de lliurament

El passat dimecres, 25 d'abril, va tenir lloc a l'Auditori de Santa Coloma de Farners la tradicional gala de lliurament dels premis del Concurs de Narració Curta Sant Jordi, que enguany ha arribat a la desena edició.

La Coral de Tu a To, de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó, va ser l'encarregada d'obrir l'acte. Seguidament es van lliurar els premis del 5e Concurs de Dibuix Saludable i del 13è Concurs de Música de Cambra. A continuació, tot el públic que omplia l'Auditori colomenc va participar en un kahoot sobre qüestions de llengua, organitzat amb motiu de l'Any Fabra. El guanyador es va endur un lot de llibres. 

Finalment, després de l'actuació d'un jove grup de hip hop d'On Dance Center, es van lliurar els guardons del concurs de narrativa, que enguany ha tingut una participació rècord de 172 obres presentades. El primer premi va ser per a Josep Pastells, de Girona; el premi per a la millor narració local va ser per a Georgina Torra.

L'organització de la gala va anar a càrrec del Centre Municipal d'Educació, l'Escola Municipal de Música i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.

Vols compartir aquesta notícia?