Participació al Lletraferits de la plaça Orfila i altres activitats per Sant Jordi

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Dilluns 23 d'abril, alumnes del Bàsic 3 de la professora Margaret Rovira van participar al Lletraferits de la plaça Orfila que organitza el Districte de Sant Andreu amb motiu de la Diada de Sant Jordi. 

Cap a les 11 h del matí, els alumnes van llegir poemes i textos diversos (alguns molt personals) en les seves llengües i també els van traduir perquè el públic assistent els pogués entendre. Així, els que eren presents a la plaça van poder escoltar com sonen les diverses llengües de l'alumnat: romanès, àrab, portuguès, euskera, castellà, català... Tots van estat molt contents de participar-hi. Al final, els van obsequiar amb una rosa.

També, per Sant Jordi, els professors i professores van explicar la llegenda, alguns la van fer teatralitzada i d'altres van canviar el guió i els personatges. També van aprofitar per explicar-se per grups la festa que més els agrada del seu país o ciutat.

A més, a la delegació, durant tota la setmana, s'ha deixat un espai on els alumnes poden deixar un llibre i agafar-ne un altre.

Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?