Sant Jordi amb moltes activitats a Calonge

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Hi han participat l'alumnat dels cursos de català per a adults i les parelles lingüístiques

Amb motiu de Sant Jordi, del 20 al 23 d'abril, l'Oficina de Català de Calonge ha dut a terme diferents activitats adreçades a l'alumnat dels cursos de català i als voluntaris i aprenents del municipi. 

El dia 20 d'abril, el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà i l'Oficina de Català de Calonge van organitzar una visita guiada al camí de ronda de s'Agaró per a parelles lingüístiques i alumnat dels cursos de català per a adults, tant de Calonge i Sant Antoni com de Castell-Platja d'Aro. Aquesta activitat també va servir de cloenda del Taller de lectura de textos del Voluntariat per la Llengua que s'ha estat fent a la Biblioteca Pere Caner de Calonge cada divendres, des del 10 de febrer. 

D'altra banda, el dia 23 d'abril, l'alumnat del curs de català multigrau E1-E2 de Calonge va passar una estona molt diveritda resolent el Kahoot que l'Oficina de Català del municipi havia preparat per commemorar l'Any Fabra. L'alumnat del nivell B2 de Calonge va treballar la llegenda de Sant Jordi a l'aula. 

Finalment, el Servei Comarcal de Català d'Olot-La Garrotxa i l'Oficina de Català de Calonge, amb l'objectiu de fomentar la lectura en català, van elaborar un petit recull amb algunes de les novetats literàries que es podien trobar a les parades de Sant Jordi.

Tot plegat, un ventall ben ampli d'activitats!

Oficina de Català de Calonge

Vols compartir aquesta notícia?