Dues-centes cinquanta participacions en el Concurs Carta a Pompeu Fabra, Fabra Excursionista, Mollet del Vallès!

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Si vols veure les fotos de la jornada, al final de la notícia!

Has vingut a visitar-nos a l'estand institucional de l'Ajuntament de la plaça de Catalunya el dia de Sant Jordi? Ja has vist que hem compartit parada, com cada any, amb la Biblioteca Can Mulà, el Centre d'Estudis Molletans i el Museu Abelló.

Ara ja saps que Pompeu Fabra també va ser un gran excursionista. En quin concurs has participat: Concurs Fabra Excursionista  o Concurs Carta a Pompeu Fabra?

Per celebrar l'Any Pompeu Fabra 2018, aquest Sant Jordi, a Mollet del Vallès, hem animat la gent a regalar-nos una paraula relacionada amb el món de l'excursionisme: motxillacarmanyola, cantimplora, brúixola... Si n'has escrit una i has dipositat el full a l'urna de la parada de Sant Jordi del Servei de Català amb el nom i el telèfon... SORT! Has participat en el Concurs Fabra Excursionista!, concurs que hem compartit amb el Club Muntanyenc Mollet, que l'ha difós entre els seus associats i que també ens han vingut a veure. Els alumnes que participaven en les Tretze preguntes sobre el teu llibre de Sant Jordi (activitat a l'aula), també en tenien una relacionada amb el Concurs Fabra Excursionista. Per tant, també ens han vingut a visitar a la parada de Sant Jordi.

De totes les més 200 participacions, tres seran les guanyadores. La llista de paraules? En el lliurament dels premis!

Has participat, potser, en el Concurs Carta a Pompeu Fabra? Es tractava d'escriure una carta a Pompeu Fabra. En tenim una bona pila i d'aquestes, tres, també, seran les guanyadores. Alguns dels nostres alumnes i uns quants participants han acceptat el repte. Si tenim la carta a l'urna de la parada de Sant Jordi del Servei de Català amb el nom i telèfon... SORT! Concurs Carta a Pompeu Fabra. També triarem tres finalistes! 

Quan es farà el lliurament dels sis premis? El dijous 26 d'abril, a les 12 h, al Servei de Català de Mollet (Can Lledó, carrer del Comte d'Urgell, 26).

Lliurament dels premis Concurs Fabra Excursionista. Concurs Carta a Pompeu Fabra, Mollet del Vallès

Des de la unitat mòbil de Ràdio Mollet, durant tot el matí, han animat els participants de la programació a regalar paraules del Diccionari general de la llengua catalana de Pompeu Fabra i a les 12 h hem lliurat el premi de la dona d'aigua Vestit de Paraules, corresponent al premi de l'endevinalla de L'Estenedor 144. Un Sant Jordi, molt complet!

T'animem a "visitar" el Recull de fotos de la jornada. Ja tens la teva foto amb Pompeu Fabra? Aviam si la trobes!

Gràcies per haver fet possible una jornada tan especial!

Vols compartir aquesta notícia?