Es presenta en roda de premsa el Gran Dictat Popular de Sant Jordi

CNL de Girona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Es farà a la plaça de Campdenmàs, a les 18.30 h

En aquesta 4a edició, el conte ha estat escrit per Àgata Losantos, i el llegirà Toni Mayans, director de l'Arxiu de la Garrotxa. Es titula "El fantasma de Joan Maragall conversa amb l'olotí actual", i parla del poeta i la fageda d'en Jordà. L'espectacle que s'oferirà a l'intermedi és "Al mar-Maragall", d'Anna Martínez, amb poemes musicats d'aquest poeta.

Com en les edicions anteriors, els participants tenen el conte al davant però hi falten 15 paraules. Es llegeix dues vegades i les persones que participen en el Gran Dictat -que no és ben bé un dictat- han d'escriure les 5 primeres (categoria A), les 5 del primer paràgraf i cinc més del segon paràgraf (categoria B) o totes 15 (categoria C). Tota la informació a la pàgina web del SC d'Olot-la Garrotxa, clicant aquí.

El Gran Dictat Popular compta amb la complicitat dels centres educatius de la comarca, la col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació de l'Ajuntament d'Olot i l'Institut de Cultura d'Olot, i el patrocini de Kayaking Costa Brava i de Turisme Garrotxa.

Si voleu llegir la notícia al Nació Garrotxa, feu un clic aquí.

Vols compartir aquesta notícia?