Tertúlia del Club de Lectura Fàcil de Tortosa sobre el llibre 'Sindbad el Mariner'

CNL de les Terres de l'Ebre

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 8 de març, a les 17.30 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, es va fer la tertúlia sobre el llibre Sindbad el Mariner. També es va commemorar el 8 de març.

Un moment de l'acte a la Biblioteca Marcel·lí Domingo

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 16 de març, a les 17.30 h, a la Biblioteca Marcel·lí Domingo, es va fer la tertúlia sobre el llibre Sindbad el Mariner.

Hi van assistir 10 persones entre alumnes, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua. Es va aprofitar l'avinentesa del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, per explicar la història i la commemoració d'aquest esdeveniment. Entre els assistents es va llegir el manifest d'enguany, proposat per l'Institut Català de les Dones de la Generalitat. També es va obsequir els assistents amb un pin de les ulleres de la igualtat.

Hi van assistir persones de l'Argentina, Cuba, el Marroc i Catalunya. El proper llibre per llegir en parella és El Corsari Negre, d'Emilio Salgari.

Ester Martí Accensi

Vols compartir aquesta notícia?