Montornès del Vallès, un poble de còmic el mes de març

CNL del Vallès Oriental

Sensibilització > Exposicions

L'exposició Vinyetes: història del còmic català serà el punt de partida de diverses activitats al municipi durant el mes de març

Del 2 al 16 de març l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" es podrà visitar a la nova sala d'esposicions de Can Saurina.

"Vinyetes: història del còmic en català" fa un breu recorregut per la història del còmic en la nostra llengua i alhora posa de manifest les principals activitats i tendències del moment. La iniciativa forma part de la campanya del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que porta per títol "Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català"  que té per objectius donar a conèixer i fer visibles els còmics que s'editen en català per fomentar-ne el consum i, alhora, animar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions, videojocs i audiovisuals.

Aquesta exposició és de caràcter itinerant, des de l'any passat està fent ruta per diferents localitats del nostre territori i arribarà a Montornès al març. Des de l'Oficina de Català, la Biblioteca i les regidories de Cultura i Igualtat, s'està treballant per organitzar activitats vinculades al món del còmic i la il·lustració, la dona en el món del còmic, la vitalitat d'aquest tipus de publicacions, etc.

L'exposició s'inaugurarà el dia 2 a les 18 h amb una taula rodona que durà per títol "La vitalitat del còmic avui"

Horaris de l'exposició: Dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 i dissabte d'11 a 14. Visites guiades explicatives:

  • Dijous 8 de 17.30 a 18.30
  • Dijous 15 de 17.30 a 18.30

Reserva de places montornes(ELIMINAR)@cpnl.cat o al tel. 93 572 17 19 (Casal de Cultura)

                                                                                

Reyes Barragán. Oficina de Català de Montornès

Vols compartir aquesta notícia?