Comença amb èxit el Club de lectura mitjà de la Biblioteca de Nou Barris

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

La primera obra comentada va ser Topolino, de Pere Guixà.

Dilluns passat va arrencar la nova temporada del Club de lectura mitjà que la Delegació de Nou Barris condueix a la Biblioteca de Nou Barris. Una desena d'assistents van poder comentar el llibre Topolino, de Pere Guixà: onze contes que transporten més enllà d'una experiència que, lector i personatges comparteixen, en què la realitat física es desenfoca i l'aliatge de la vigília i el somni permet, un cop acabem la lectura, endur-nos les històries a tot arreu o adormir-nos amb el llibre posat. Alliberada de pirotècnies i additaments, la xarxa de significats de Topolino creix i, per sota d'una trama cristal·lina, es teixeix una figura subjugant i imperiosa.

El Club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja. Els clubs de nivell mitjà s'adrecen a persones amb un nivell mitjà de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

Per inscriure-s'hi cal fer-ho al taulell de préstec de la Biblioteca de Nou Barris. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del districte i a les persones que actualment no assisteixin a cap altre Club de lectura de llengua catalana, organitzats conjuntament pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

En aquest enllaç trobareu la selecció de lectures programades i les dates de trobada.

Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?