Tornen els Clubs de lectura de llengua catalana a les biblioteques de Barcelona

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja. Cal inscriure-s'hi al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club.

Durant el proper mes d'octubre començaran els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona del curs 2017-2018, que tindran lloc a diverses Biblioteques de la ciutat. N'hi ha de dos tipus, de nivell bàsic de català i de nivell mitjà. 

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. El clubs de nivell bàsic s'adrecen a persones que tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l'expressió oral; la tria de llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

D'altra banda, els clubs de nivell mitjà s'adrecen a persones amb un nivell mitjà de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

Clubs de lectura de nivell bàsic

Clubs de lectura de nivell mitjà

Durada i inscripció

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja.

Per inscriure-s'hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del ditricte de cada biblioteca i a les persones ue actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Els clubs de lectura de llengua catalana estan organitzats conjuntament pel Centre de Normalització LIngüística de Barcelona i Biblioteques de Barcelona.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?