El CNL de Badalona i Sant Adrià fomenta el plaer de la lectura

CNL de Badalona i Sant Adrià

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Dotze clubs de lectura es tornen a posar en marxa a l'octubre

De dilluns a divendres, en trobades setmanals o quinzenals, dotze grups i més de 150 persones es troben per llegir en català i, així, millorar la seva expressió oral parlant en veu alta sobre els paisatges que ofereix cada llibre.

L'activitat, que és gratuïta, es porta a terme a les biblioteques d'ambdues ciutats, al Centre de Recrusos i Assessorament per a les Dones (CRAD) i a l'Associació de Veïns de Bufalà, cadascuna amb els seus dies i hores de trobada respectius. Per saber quan són les trobades d'aquest trimestre, entreu al blog En català, llegim i parlem, hi trobareu també comentaris dels participants, ressenyes dels llibres, informacions sobre les activitats culturals que fem al voltant de la lectura, etc.

Els clubs de lectura "En català, llegim i parlem" es van iniciar l'any 2006 i estan organitzats amb Biblioteques de Badalona, Biblioteques de Sant Adrià i Òmnium Cultural, amb el suport dels ajuntaments de Badalona i de Sant Adrià de Besòs.

Més de 10 anys de trobades, més de 242 llibres llegits, més de 1.790 inscripcions i més de 1.500 hores de lectura i conversa

Vols compartir aquesta notícia?