Olot celebra el final del curs a Can Monsà

CNL de Girona

Cursos de català > Cloenda

Hi va haver tallers oferts pels mateixos alumnes i un concurs de postres del món

El passat divendres 16 de juny, els organismes de l'edifici de Can Monsà van unir esforços per oferir una festa de final de curs ben lluïda. Durant tota la tarda es van oferir tallers i es va acabar la cloenda amb un berenar popular i un tast de dotze pastissos diferents.

A les 5 de la tarda van començar els tallers. Enguany, s'oferia un taller de tatuatges de henna, un de tes (es podia tastar un te del Japó, un de l'Índia i un altre de Síria), un d'embarbussaments i un de flamenc. Alumnes dels cursos eren els responsables d'aquesta oferta variada i interessant. A les 7, es van repartir els certificats del VxL a voluntaris i aprenents i, a continuació, es va fer un berenar de pa amb tomata, acompanyat de postres molt diverses. Com l'any passat, hi va haver un concurs de pastissos, que va comptar amb 12 participants, dos dels quals van guanyar un dinar en un restaurant de la comarca.

A més, es va aprofitar tota aquesta activitat per presentar el nou Facebook del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa, que des d'aquí us convidem a visitar: www.facebook.com/SCOlotGarrotxa

Vols compartir aquesta notícia?