Club de Lectura Fàcil de Tortosa: tertúlia sobre 'El gos de Baskerville'

CNL de les Terres de l'Ebre

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Activitat adreçada a alumnes, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 6 d'abril, a les 17.00 h va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre escollit per llegir durant els mesos de març i abril a la Biblioteca Marcel·lí Domingo. En aquest cas va ser sobre El gos de Baskerville, d'Arthur Conan Doyle, autor de la famosa saga de novel·les de misteri amb el detectiu Sherlock Holmes com a protagonista.

Un moment de la tertúlia a la Biblioteca.

Hi van assistir persones del Marroc, Mèxic, Hondures, República Dominicana i Moldàvia, que van fer lectura en veu alta i comprensió d'alguns fragments del llibre, així com conversa a partir d'algunes preguntes sobre els diferents capítols. Els llibres de lectura fàcil de la col·lecció Kalafat, d'Editorial Castellnou, com és el cas que ens ocupa, tenen unes preguntes de comprensió lectora i per propiciar la tertúlia al final de cada exemplar, cosa que facilita tant la lectura en parella com en solitari.

El proper llibre de lectura és Mar i cel, d'Àngel Guimerà, adaptat als criteris de lectura fàcil, i ja està disponible per al préstec.

Ester Martí

Vols compartir aquesta notícia?