Cinema i teatre! Avantatges culturals amb el CPNL

CNL L'Heura

Llengua i cultura

Gràcies als convenis signats amb el Teatre Nacional de Catalunya i amb la Filmoteca de Catalunya els usuaris del CPNL poden obtenir descomptes per anar al teatre o al cinema.

Aquest més de març s'han signat dos convenis de col·laboració especialment adreçats als alumnes i participants del programa Voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). L'objectiu d'aquestes col·laboracions és fomentar la cultura en català, facilitant l'accés al cinema i al teatre amb descomptes en la compra d'entrades.

Aquest conveni consolida la voluntat del CNPL de treballar en xarxa per fomentar l'ús social del català com a eina de convi­vència i difondre la llengua, el patrimoni i la cultura catalanes entre tota la po­blació.

FILMOTECA DE CATALUNYA

La Filmoteca de Catalunya ofereix un preu reduït (3 €) en l'entrada individual a tot l'alumnat del Consorci i als participants en el programa de Voluntariat per la llengua presentant el seu carnet d'estudi­ant o de VxL quan comprin les entrades a les taquilles de la Filmoteca (Plaça de Salvador Seguí, 1-9. Barcelona). Aquesta promoció no és acumulable amb altres descomptes que ofereix la Filmoteca de Catalunya.
 

Enllaç a la Filmoteca de Catalunya Filmoteca de Catalunya
Notícia conveni Filmoteca de Catalunya i CPNL: /noticies/18108/


TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Un descompte del 10% en el preu de l'entrada per veure qualsevol obra que programi el TNC.

Per gaudir d'aquesta promoció, cal comprar les entrades:
- a les taquilles del TNC. Plaça de les Arts, 1. Barcelona.
Horaris: De dimecres a divendres, de 17 a 20 h. Dissabtes, de 15 a 20 h i fins a les 21.30 h (els dies de doble funció). Diumenges, de 15 a 18 h  
- al telèfon 93 306 57 20
- a les taquilles Tiquet Rambles. Palau de la Virreina. La Rambla, 99. Barcelona.
Horaris: De dilluns a diumenge, de 10 a 20.30 h (excepte els dies 25 i 26 de desembre, l'1 de gener i l'1 de maig)

En tots els casos l'alumnat i els participants en el Voluntariat per la llengua han de tenir el carnet acreditatiu vigent i presentar-lo en el moment de comprar o reservar les entrades.

Enllaç al Teatre Nacional de Catalunya: Ehttp://www.tnc.cat

Notícia conveni Teatre Nacional de Catalunya i CPNL: /noticies/18076

Vols compartir aquesta notícia?