Qiu Weijie i Weng Honghu ens han presentat la llengua xinesa

CNL L'Heura

Llengua i cultura

Dimarts 7 de febrer, Weng Honghu i Qiu Weijie van presentar la seva llengua materna en el context de la celebració de l'Any Nou xinès i del Dia Internacional de la Llengua Materna.

Dimarts 7 de febrer, Weng Honghu i Qiu Weijie van presentar la seva llengua materna: el xinès. La presentació, molt interessant, que explicava les principals dificultats per aprendre la llengua xinesa així com algunes de les seves característiques més importants.

Weng Honghu i Qiu Weijie han estat alumnes del CNL L'Heura i van fer la presentació en un català entenedor i ben articulat ( i això té molt de mèrit perquè Qiu Weijie ha acabat un Bàsic 2 i Weng Honghu està estudiant un Bàsic 3). Al final de la presentació tots dos van respondre, amb molta simpatia, les preguntes d'un públic encuriosit i fascinat per una llengua tan diversa a la nostra.

Podeu veure les fotos de la presentació clicant aquí.

Aquesta xerrada es va emmarcar dins de les activitats que s'han organitzat a Santa Coloma de Gramenet per celebrar l'entrada de l'Any Nou xinès i que s'acabaran aquest dissabte amb la celebració de la Festa dels Fanals. També s'inclou en les activitats vinculades al Dia Internacional de la Llengua Materna que se celebra el proper 21 de febrer.

Moltes felicitats, Honghu i Weijie!

 

Vols compartir aquesta notícia?