El CNL L'Heura us desitja un bon Nadal!

CNL L'Heura

Llengua i cultura

Sota la llegenda "El Nadal en català" el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha publicat a la seva pàgina web del Nadal un recull de recursos per gaudir d'aquestes festes.

Des del CNL L'Heura volem desitjar-vos un Nadal esplèndid i any nou ben ple d'alegries!

Sota la llegenda "El Nadal en català" el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha publicat a la seva pàgina web del Nadal un recull de recursos per gaudir d'aquestes festes.

En aquesta pàgina hi trobareu diverses propostes per compartir amb els més petits de casa:  jocs, contes de Nadal, la carta als Reis, el Tió, etc. També hi ha un ampli ventall de felicitacions digitals per enviar als vostres amics i familiars. A l'apartat Els regals hi ha diverses recomanacions per viure el Nadal de manera solidària i sostenible.

La web de Nadal, a més, permet conèixer de més a prop les tradicions i rituals típics d'aquestes dates: representacions dels pastorets, pessebres vivents, fires de Nadal i conèixer la diversitat de plantes nadalenques típiques d'aquestes festes incloent-hi l'arbre de Nadal. També es recullen cançons i dites populars nadalenques i consells i noves idees per fer el pessebre a casa. I si el que us preocupa és saber quins plats podeu cuinar, l'apartat La gastronomia us ofereix diversos enllaços en què s'explica els orígens i la tradició dels productes i els menjars típics d'aquestes dates i també receptes molt útils que us ajudaran a decidir-vos.

Finalment, des d'aquesta pàgina podeu enllaçar amb el web de la campanya "I tu, jugues en català?" del CPNL, on hi ha l'accés a un cercador de jocs en català, un mapa per localitzar les botigues que en venen i la pàgina de descàrrega de l'app "Jocs en català". Aquesta aplicació permet accedir al cercador de jocs i joguines en català del CPNL, que té més de 600 referències, i  obtenir informació dels més de 400 comerços que donen suport a la campanya. També hi ha un recull d'enllaços relacionats amb el joc i la joguina i per jugar en línia.

Vols compartir aquesta notícia?