Clara Soley llegeix Roald Dahl a la Central

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Amb motiu del centenari del naixement de Roald Dahl, Clara Soley va fer la lectura d'un conte negre de l'autor

Dijous 24 de novembre la llibreria La Central del carrer Mallorca va acollir l'acte inaugural dels clubs de lectura en llengua catalana que el CNL de Barcelona organitza conjuntament amb Biblioteques de Barcelona.

Unes 30 persones van assistir a l'acte inaugural dels clubs de lectura en llengua catalana.

Clara Soley, professora de llengua i literatura catalanes i escriptora, va ser l'encarregada de donar el tret de sortida als clubs de lectura en llengua catalana, dijous passat 24 de novembre a la llibreria La Central del carrer Mallorca.

L'autora va llegir un conte negre de Roald Dahl, aprofitant que enguany se celebra el centenari del seu naixement. Després de la lectura, va iniciar una xerrada amb els prop de 30 assistents sobre la importància de la lectura en l'aprenentatge del català, però també per al creixement personal.

Aquest acte va ser el primer de tot un seguit d'activitats complementàries que el CNL de Barcelona programarà durant tot aquest curs vinculades als clubs de lectura. Totes elles tenen l'objectiu de fomentar la lectura i generar més espais perquè els participants en els clubs de cada districte es puguin trobar i compartir les seves experiències.

Els clubs de lectura en llengua catalana del CNL de Barcelona es realitzen a diverses Biblioteques de la ciutat. N'hi ha de dos tipus, de nivell bàsic i de nivell mitjà. Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja. Per a més informació sobre l'oferta de clubs, els horaris i les biblioteques on es fan, consulteu aquest enllaç.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?