Acte d’inici del VxL. Celebració homenatge a Montserrat Roig

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua

Dimecres 9 de novembre es va celebrar l'acte d'inici del Voluntariat per la llengua que donava tret de sortida a la 27a edició del programa. L'acte s'emmarcava dins del Correllengua 2016, que enguany ha fet homenatge a Montserrat Roig en el 25è aniversari de la seva mort.

La celebració va ser molt concorreguda i hi van assistir més d'un centenar de persones. Entre elles: voluntaris i aprenents del VxL, alumnes del CNL L'Heura, alumnes del CFA Fondo i assistents del Correllengua.

Diego Arroyo Bote, president del Consell de Centre del CNL L'Heura, va donar la benvinguda als assistents. Seguidament, Israel Martínez, dinamitzador del Voluntariat per la llengua va explicar les novetats més rellevants del programa. A continuació, Conxita Ripollès va presentar la figura de Montserrat Roig a través d'alguns dels seus llibres,  d'imatges i de fragments d'entrevistes, i de citacions de l'autora.

L'acte es va cloure amb un petit joc d'endevinalles sobre Montserrat Roig i es va fer entrega de dos llibres a les guanyadores.

Si voleu veure les imatges de l'acte cliqueu aquest enllaç.

 

Vols compartir aquesta notícia?