Sessió del club de lectura sobre Artur Bladé i Desumvila a Ulldecona

CNL de les Terres de l'Ebre

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

La Biblioteca Popular d'Ulldecona va acollir el 4 de novembre la tertúlia d'un club de lectura sobre el llibre de memòries L'edat d'or, d'Artur Bladé i Desumvila, en el marc dels actes commemoratius del vintè aniversari de la mort d'aquest escriptor ebrenc.

La trobada del club de lectura d'Ulldecona va comptar amb l'assistència de deu lectores de la població i amb la intervenció de Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), qui va ser l'encarregat de parlar sobre els  aspectes més destacats de la vida i l'obra de Bladé, i del contingut de L'edat d'or.

L'organització dels clubs de lectura sobre Bladé i Desumvila va a càrrec d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i la Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre del Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració del CNLTE, l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).

El proper 30 de novembre de 2016, a les 19.00 h, se celebrarà a la Biblioteca Trinitari Fabregat, d'Alcanar, una altra trobada de lectors d'aquesta obra, coordinada també pel director del CNLTE.

Artur Bladé i Desumvila (Benissanet, 1907-Barcelona, 2005) és l'escriptor més destacat de la comarca de la Ribera d'Ebre i un dels principals narradors de les Terres de l'Ebre. L'edat d'orés un llibre de memòries dels temps d'infantesa i de joventut de l'autor.

Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE)

Vols compartir aquesta notícia?