La festa de final de curs, un èxit!

CNL L'Heura

Cursos de català

Dijous 16 de juny, unes 100 persones vam celebrar la festa final dels cursos de català de 2015-2016 del CNL L'Heura, al centre de recursos Mas Fonollar.

Dijous 16 de juny, unes 100 persones vam celebrar la festa final dels cursos de català de 2015-2016 del CNL L'Heura, al centre de recursos Mas Fonollar. Vam comptar amb la presència del grup casteller Laietans de Gramenet. Diego Arroyo, tinent d'alcaldia de l'Ajuntament, i Pilar López, directora de CNL L'Heura ens van donar la benvinguda.

Al principi, una representació dels alumnes de cada nivell van explicar la seva experiència com a aprenents i quines recomanacions feien a les persones que començaven. Va ser un moment emotiu i bonic.

Després els alumnes del Taller de lectura en veu alta van recitar poemes que havien assajat a classe i ens van convidar a recitar-ne un de Joana Raspall titulat Podries. Més tard hi va haver jocs per a petits i grans: vam jugar amb les paraules, amb els mots castellers, vam fer construccions,  vam poder agafar llibres per passar l'estiu i ho vam acompanyar tot amb un pica-pica.

Per acabar els Laietans ens van ensenyar com posar-nos la faixa i ens van convidar a fer una pinya tot junts. Els agraïm molt la seva presència!

Esperem que us ho hagueu passat molt bé. Aquí teniu un recull fotogràfic de la festa i us recordem que a partir del 4 de juliol ja us podreu matricular per als cursos de setembre.

Que passeu un bon estiu!

L'equip del CNL L'Heura

Vols compartir aquesta notícia?