Premis dels VII Jocs Florals

CNL L'Heura

Sensibilització > Premis

El passat dijous 5 de maig es va celebrar l'acte de lliurament de premis de la setena edició dels Jocs Florals del CNL L'Heura a la Biblioteca de Can Peixauet.

L'acte va ser presidit per l'alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i pel tinent d'alcaldia i president del CNL L'Heura, Diego Arroyo. També hi van ser presents la tinent d'alcaldia Petra Jiménez i la regidora Carme Arana.

La directora de la biblioteca, Sabina Fernández, i la directora del CNL L'Heura Pilar López, van donar la benvinguda als participants, més de setanta persones, algunes de les quals van explicar per què estaven aprenent català i van agrair la feina dels professors i professores del Centre.

Rodolfo del Hoyo, membre de jurat, va llegir el veredicte. Les guanyadores, emocionades, van recollir els premis, quatre vals de compra aportats per la Llibreria Carrer Major.  Les professores Montserrat Pijuan i Júlia Estadella van llegir els textos premiats.

L'alcaldessa, Núria Parlon, va agrair l'esforç de participació a tots els finalistes i va destacar que totes les guanyadores fossin dones.

Enguany, l'acte va estar dedicat a la figura de Ramon Llull, en el 7è centenari de la seva mort i dins del marc de les commemoracions literàries de la Institució de les Lletres Catalanes. Al final vam poder escoltar una entretinguda explicació sobre l'autor, i fins i tot vam poder jugar i participar en un concurs sobre la seva vida i obra.  

Aquí teniu les guanyadores per a cada categoria:

  • Categoria de frase d'inici:  Gladys Rodríguez
  • Categoria de nivell Bàsic: Yonadsandi Manríquez
  • Categoria de nivell Elemental: Gloria Navalón
  • Categoria de nivell Intermedi i Voluntariat per la Llengua: Salut Zapater
  • Categoria de nivell Suficiència i Superior: Estefania Rico

El jurat estava format per Rodolfo del Hoyo i Josep Ramon Aragó, escriptors i membres d'Acolite, Conxita Ripollès, tècnica de L'Heura i Pilar López, directora.

Gràcies a  la participació de tothom l'acte va resultar molt interessat i entranyable i en la cloenda  Diego Arroyo va agrair l'esforç de totes aquelles persones que dia rere dia aprenen la llengua catalana.    

Aquí podeu veure les fotos de l'acte.

Vols compartir aquesta notícia?