Concurs Contes d'aparador, pels carrers de Ciutat Vella

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

La delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona organitza un concurs de contes breus en el marc de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil".

Amb motiu de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil", la delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona organitza el concurs de contes breus "Contes d'aparador" entre l'alumnat dels cursos de català d'aquest districte. Els contes s'han d'inspirar en les paraules que hi hagi als aparadors d'un mateix carrer.

Del 15 d'abril al 10 de maig, els aparadors dels carrers de Ciutat Vella: Avinyó, Comtal, General Álvarez Castro i En Giralt el Pellisser exposaran cartells descriptius de l'origen de paraules relacionades amb el comerç.

Els contes breus que es presentin al concurs s'han d'inspirar en les paraules que hi hagi als aparadors de 3 establiments d'un mateix carrer, de manera que els establiments esdevinguin l'escenari del conte on han d'aparèixer les paraules que apareguin al cartell com a element narratiu.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

El contes presentats hauran de tenir una extensió màxima de 150 paraules i estar escrits en català.

TERMINIS DE LLIURAMENT

El termini de lliurament dels relats s'acaba el 31 de maig i s'hauran de fer arribar a la delegació de Ciutat Vella.

CATEGORIES

El concurs preveu 2 categories segons els nivells.

Primera categoria: alumnat de nivell bàsic i elemental

Segona categoria: alumnat de nivell intermedi i suficiència

PREMIS

Per a cada categoria hi haurà un premi, que consistirà en un lot de productes dels establiments adherits a Barna Centre i del CNL de Barcelona.

JURAT

El jurat està format per la responsable de la Delegació de Ciutat Vella, Carme Rigal; Isabel Rodríguez, directora de Barna Centre, i Xavier Pedregosa, tècnic de l'àrea d'Assessorament Lingüístic del CNL de Barcelona.

Delegació de Ciutat Vella del CNL de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?