La Fàbrica Cervesa Capfoguer i Cafeteria Biblioteca Singuerlín, nous establiments col·laboradors del VxL

CNL L'Heura

Donem la benvinguda al programa a La Fàbrica Cervesa Capfoguer i la Cafeteria Biblioteca Singuerlín, els darrers comerços que s'han incorporat a la xarxa d'establiments col·laboradors del programa VxL.

Donem la benvinguda al programa a La Fàbrica Cervesa Capfoguer i la Cafeteria Biblioteca Singuerlín. Aquests són els darrers comerços que s'incorporen a la xarxa d'establiments col·laboradors del programa VxL.

Amb aquests establiments sumem un total de 99 comerços i serveis a Santa Coloma de Gramenet. Tots aquests negocis es comprometen a atendre en català a totes les persones que s'hi adrecin en català, encara que ho facin amb dificultat. Així doncs, són entorns on els aprenents poden practicar les competències orals que estan desenvolupant.
 

   

Trobareu La Fàbrica Cervesa Capfoguer a l'avinguda Santa Coloma 104 al barri de Riu Sud i la Cafeteria Biblioteca Singuerlín a la plaça Sagrada Família s/n al barri de Singuerlín.

A més dels establiments col·laboradors també comptem amb la participació en el programa de 20 entitats col·laboradores.  

Tots aquells comerços que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el CNL L'Heura, tel.933851461 o bé escriure un correu electrònic a vxl.heura(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Vols compartir aquesta notícia?