Abacus i El Osito participen a 'I tu, jugues en català?'

CNL L'Heura

Enguany tots dos establiments han participat a "Les joguines recomanades de la setmana" a Facebook i a Twitter durant 5 setmanes proposant una joguina especial per jugar i aprendre en català. 

Durant el mes de desembre 2015 i gener 2016 tots dos establiments han participat a "Les joguines recomanades de la setmana" a Facebook i a Twitter durant 5 setmanes proposant una joguina especial per jugar i aprendre en català. A més, Abacus ha disposat un mostrador especial amb les joguines en català sota el rètol de la campanya.

​   
 

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística dóna a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i en fomenta l'ús i el consum a través d'aquesta campanya. Aquest any, a més, el Consorci estrena la seva primera aplicació per a mòbils "Jocs en català". L'aplicació permet cercar jocs i joguines en català per paraula clau, per categories de jocs i per edat recomanada. Us podeu descarregar l'aplicació en el següent enllaç.
 


 

Actualment ja s'han adherit a la campanya 7 fabricants i 407 establiments, s'ha creat un catàleg amb més de 600 jocs en català, s'han organitzat 35 tallers i mostres de jocs i s'ha participat en 9 fires i festivals.

Vols compartir aquesta notícia?