Ja ha començat un nou grup de lectura!

CNL L'Heura

El passat mes d'octubre va començar un nou grup de lectura organitzat per L'Heura i amb la col·laboració de la Biblioteca Can Peixauet.

El grup de lectura està format per persones que els agrada llegir i que volen compartir el gust per la lectura. El seu objectiu és, d'una banda,  facilitar espais per fomentar l'hàbit de la lectura i la conversa en català i, d'una altra, fomentar el coneixement d'autors i autores catalans. S'adreça a alumnes dels cursos de català que tenen un nivell B3 o elemental, als participants del programa Voluntariat per la Llengua i als usuaris i usuàries de la biblioteca Can Peixauet.

El CNL L'Heura va iniciar el taller de lectura fa 6 anys,  el març de l'any 2009. Al llarg d'aquest temps s'ha fet un recorregut per la literatura catalana i s'han llegit autors com Manuel de Pedrolo, Mercè Rodoreda, Pere Calders, Maria Barbal, Quim Monzó, Gemma Lienas...

Ànima de bolero de l'Isidor Cònsul  és el primer llibre que, aquest mes de novembre, s'ha llegit i comentat al taller de lectura.  El mes de desembre es parlarà de El cor de jade de Jordi Sierra i Fabra i al gener  la protagonista serà la Carme Riera amb La meitat de l'ànima .

Vols compartir aquesta notícia?