Del plaer de llegir al plaer de conversar

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

T'agrada llegir? Busques un espai fora de l'aula per conversar en català en un ambient agradable i distès? Ara pots compartir la teva experiència com a lector/a de literatura en un club de lectura de nivell bàsic amb llibres adaptats. El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona els organitza en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona.

Participants en un Club de lectura a la Biblioteca Ignasi Iglésias

Si t'agrada llegir i conversar i necessites practicar el teu català, apunta't a un dels clubs de lectura que el CNL de Barcelona organitza amb les Biblioteques de Barcelona. Mira aquest vídeo on parlen alumnes dels cursos de català per a adults i, alhora, membres d'un club de lectura i anima't a participar-hi!

Ampliaràs vocabulari; coneixeràs nous autors, gèneres i contextos històrics, i explicaràs si el llibre t'ha emocionat, si t'ha fet pensar...

Recorda els cinc beneficis de la lectura: afavoreix la concentració i l' empatia, alimenta la imaginació, modifica (en positiu) el cervell, ens fa progressar i ens prepara per a l'èxit. 

Aquests són alguns dels títols que llegirem aquest curs: Moby Dick, Pedra de tartera, L'analfabeta, Mecanoscrit del segon origen...

Inscriu-te, presencialment o telefònicament, a la Biblioteca on es fa el club un mes abans de la sessió i allà et deixaran el llibre a comentar en préstec, perquè te'l puguis llegir.

Biblioteques amb club de lectura de nivell bàsic en català:

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?