Inici dels clubs de lectura a la Garriga amb els cursos de català a través de la biblioteca Núria Albó

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Els cursos d'elemental 2 i Intermedi 3 participen en els clubs de lectura.

La biblioteca Núria Albó i l'Oficina de Català de la Garriga han organitzat uns clubs de lectura per als cursos de català per a adults.

Tenint en compte els nivells de català del primer quadrimestre, l'OC es posà en contacte amb la biblioteca per tal que els facilités llibres de lectura adaptats als cursos.

La biblioteca ha pactat amb l'OC que cedirà llibres per a quatre dels sis cursos de català per a adults que es fan a la Garriga. Durant el mes d'octubre i fins al febrer, els alumnes del nivell Elemental 2 i Intermedi 3 podran anar a recollir el seu exemplar de préstec a fi de llegir-lo per participar en la tertúlia literària que es farà a cada classe. De cara al mes de novembre, també participaran del club de lectura els cursos d'Intermedi 1 i Suficiència 3.

Després de molt triar amb la Fina Freixa, la professora de català que imparteix els cursos, a partir del llistat de títols que ens havia proporcionat la biblioteca, vam decidir un llibre per a cada curs.

El grup d'elemental 2 llegiran Trampa de foc, una novel·la de Lectura fàcil sobre la incorporació de les dones al món laboral, de Núria Martí. El grup d'Intermedi 3, en canvi opta per una novel·la policíaca centrada a Barcelona de Xavier Bosch, Se sabrà tot.

A finals de gener es farà la posada en comú a cada curs per fer una valoració de les lectures a les aules.

Oficina de Català de la Garriga

Vols compartir aquesta notícia?