Literatura i cuina al Club de Lectura Fàcil del Pla de l'Estany

CNL de Girona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Proposta conjunta del SCC del Pla de l'Estany i la Biblioteca comarcal en el marc de la iniciativa Activa la llengua

El SCC del Pla de l'Estany i la Biblioteca comarcal proposen un club de lectura diferent a alumnes dels cursos de català, participants en el VxL i tothom qui vulgui llegir i parlar en català... mentre es descobreixen les diverses tradicions gastronòmiques que conviuen a la nostra societat.

El Club de Lectura Fàcil que proposa el Servei Comarcal de Català en col·laboració amb la Biblioteca comarcal combina la lectura i el comentari de textos de diferents gèneres (periodístics, assaig, literaris, receptes...) amb un parell de tallers pràctics sobre cuina (la catalana i una altra que caldrà concretar) i l'aportació d'un gastrònom i un escriptor que ens parlaran d'obres i autors catalans que han sabut conjuminar aquests dos mons.

El Club tindrà lloc cada tercer dijous de mes a la sala polivalent de la Biblioteca comarcal a les 18 h, excepte en el cas dels tallers pràctics, que es duran a terme al Centre Cívic Banyoles. 

És una activitat gratuïta però cal inscriure-s'hi prèviament a la Biblioteca comarcal (tel. 972 57 16 02) o bé al Servei Comarcal de Català (tel. 972 57 35 50). 

Isabel Roura Teixidor

Vols compartir aquesta notícia?