Comencen els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona

CNL de Barcelona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El CNL de Barcelona i Biblioteques de Barcelona organitzen conjuntament els Clubs de lectura de llengua catalana des del 2007.

Durant el proper mes d'octubre començaran els Clubs de lectura de llengua catalana a Barcelona del curs 2015-2016, que tindran lloc a diverses Biblioteques de la ciutat. N'hi ha de dos tipus, de nivell bàsic de català i de nivell intermedi.

Els Clubs de lectura de llengua catalana són trobades de lectors interessats a comentar en català literatura escrita en llengua catalana. El clubs de nivell bàsic s'adrecen a persones que tenen un nivell inicial de català i volen practicar-ne l'expressió oral; la tria de llibres està basada en materials de lectura fàcil i obres especialment adaptades per a aquest nivell.

D'altra banda, els clubs de nivell intermedi s'adrecen a persones amb un nivell intermedi de català que volen llegir i conversar en català per guanyar fluïdesa. Aquest club també vol fer conèixer la tradició literària contemporània en llengua catalana.

Clubs de lectura de nivell bàsic

Clubs de lectura de nivell intermedi

  • Sants-Montjuïc - Biblioteca Vapor Vell
  • Ciutat Vella - Biblioteca Francesca Bonnemaison
  • Sant Andreu - Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra

Durada i inscripció

Cada club es reuneix una vegada al mes i la sessió té una durada aproximada d'una hora i mitja.

Per inscriure's-hi cal fer-ho al taulell de préstec de la biblioteca on es fa el club. La inscripció és gratuïta i es dóna prioritat als residents del ditricte de cada biblioteca i a les persones ue actualment no assisteixin a cap club de lectura.

Centre de Normalització Lingüística de Barcelona

Vols compartir aquesta notícia?