El Club de Lectura Fàcil de l'Arboç s'acomiada fins al setembre

CNL de Tarragona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Durant aquest curs els participants han llegit un total de 9 llibres

Amb la sessió d'avui, en què s'ha conversat entorn d'El gos dels Baskerville, d'Arthur Conan Doyle, es tanca el curs del Club de Lectura Fàcil Llegir per parlar que organitzen conjuntament el Servei de Català del Baix Penedès i la Biblioteca Municipal de l'Arboç.

Les participants en l'última sessió d'aquest curs.

Aquesta activitat està pensada per a persones adultes que no llegeixen habitualment en català, que volem millorar la comprensió lectora i l'expressió oral; és a dir, ens centrem a entendre el que llegim i a parlar sobre el que hem llegit.

La biblioteca cedeix en préstec el llibre triat a les persones interessades, el llegeixen a casa seva i el tercer dimecres del mes següent, al matí, la tècnica del Servei de Català condueix la sessió de tertúlia sobre el llibre.

La primera sessió del Club de Lectura Fàcil va tenir lloc el mes de maig de 2012 i, d'aleshores ençà -a banda de les pauses estiuenques- s'ha mantingut aquesta activitat mensual durant tot el curs escolar. Així doncs, aquest curs 2014-2015 els participants s'han llegit nou llibres de lectura fàcil, un per mes.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat, oberta a tothom i gratuïta, només cal que s'adrecin a la Biblioteca Municipal de l'Arboç o al Servei Comarcal de Català del Baix Penedès. La sessió de presentació tindrà lloc el dimecres 16 de setembre, a les 11 h.

SCC del Baix Penedès

Vols compartir aquesta notícia?