S'obre la inscripció per al Club de Lectura Fàcil sobre Paco Candel

CNL de Tarragona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Es farà a la Biblioteca Pública de Tarragona del 14 d'octubre al 25 de novembre

La Biblioteca Pública de Tarragona ha obert la inscripció per a una nova edició del Club de Lectura Fàcil i Conversa en Català, dedicat a l'Any Candel.

El llibre que es proposa per a aquesta edició del Club de Lectura Fàcil és Petita història de Paco Candel, escrit per Genís Sinca i adaptat per Montse Flores i Eugènia Salvador.

Les sessions tindran lloc a la Biblioteca Pública de Tarragona (c. Fortuny, 30), cada dimarts, de 15.15 a 16.15 hores, del 14 d'octubre al 25 de novembre.

La inscripció es pot fer directament al taulell de préstec de la Biblioteca o escrivint un correu a l'adreça electrònica bptarragona.cultura(ELIMINAR)@gencat.cat.

A més, hi haurà les següents activitats complementàries:

  • 7 d'octubre, 19 h, Departament de Cultura (c. Major, 14, Tarragona): conferència "La llengua, passaport cap a la integració", a càrrec de Francesc Roig, director de Càritas Diocesana de Tarragona.
  • 24 d'octubre, 19 h, Biblioteca Pública de Tarragona: conferència "La providència es diu Paco Candel", a càrrec de Genís Sinca, escriptor i periodista.
  • 6 de novembre, 19 h, Biblioteca Pública de Tarragona: conferència "Què ens diria avui Paco Candel?", a càrrec de Patrícia Gabancho, escriptora i periodista.

Aquest club de lectura s'emmarca dins dels actes de l'Any Candel (amb motiu del 50è aniversari de la publicació d'Els altres catalans, de Francesc Candel) i està coorganitzat pel CNL de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat.

tothom

Vols compartir aquesta notícia?