Bona acollida de l’obra de Candel a les tertúlies de lectura fàcil

CNL de Sabadell

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

34 persones han seguit aquesta edició de les tertúlies de lectura fàcil que van començar el dia 6 de maig i que organitzem en col·laboració amb les biblioteques del Sud, del Nord i de Ponent.  Les tertúlies s'adrecen a persones no catalanoparlants, amb alguns coneixements de català, i amb ganes de llegir, i han estat conduïdes per tres voluntàries que encomanen la seva passió per la lectura: Teresa Guitart, Àngels Sanz i Conxita Frasno.

 Aquesta edició de les tertúlies, que va acabar a mitjan juny, presentava com a principal novetat  la lectura d'Els altres catalans, l'obra que Paco Candel va publicar ara fa justament 50 anys, i que ha estat una de les millor valorades pels participants i la que ha suscitat més debat. A banda de l'obra de Candel,  els tertulians han llegit Les mateixes estrelles i Maurice o la cabana del pescador.

Les tertúlies de lectura fàcil formen part de les activitats de dinamització de l'ensenyament que s'ofereixen a l'alumnat dels cursos de català perquè pugui practicar el català en un marc real.

Vols compartir aquesta notícia?