Valls clou el curs escolar recordant Paco Candel

CNL de Tarragona

Cursos de català

Alumnes d'I3 van explicar anècdotes de l'escriptor

Com cada any, en finalitzar els cursos de català per a adults que organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a la ciutat de Valls es duu a terme l'acte de cloenda, que aplega els organitzadors, els docents i els alumnes que hi han participat.

L'acte, que es va fer el 26 de juny passat a la sala d'actes de Casa Caritat, va ser presidit pel regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament, Albert Bigorra, i va comptar amb la presència de la directora del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, Rosa Ibarz, i les tècniques de l'Oficina de Català de Valls i el Servei Comarcal de Català de l'Alt Camp, Carme Leiva i Teresa Guasch, respectivament.

D'entrada, el regidor d'Ensenyament va fer referència a la importància de la tasca que es desenvolupa des de l'Oficina de Català i va agrair a docents, alumnes i voluntaris la seva feina.

Tot seguit, van prendre el protagonisme els alumnes dels cursos presencials, que van voler transmetre el seu missatge. D'una banda, els alumnes del Bàsic 3 van expressar la seva valoració del curs i, de l'altra, els alumnes de l'Intermedi 3 van recordar l'escriptor Paco Candel, tot llegint anècdotes ben curioses d'aquest personatge del qual aquest any 2014 es commemora el cinquantè aniversari de la publicació del seu llibre Els altres catalans.

A continuació, tot aprofitant que enguany se celebren 25 anys del CPNL i també del CNL de Tarragona, es va obsequiar els alumnes amb un punt de llibre commemoratiu de mans del regidor d'Ensenyament i la directora del CNL de Tarragona.

En el transcurs de l'acte, es va fer un reconeixement a la tasca dels voluntaris i aprenents amb el lliurament de diplomes a cadascun dels participants en el Voluntariat per la llengua, que aquest curs ha arribat a la 7a edició.

Per finalitzar, el regidor d'Ensenyament va cloure l'acte tot agraint la participació de tothom i després hi va haver un petit piscolabis.

OC de Valls

Vols compartir aquesta notícia?