Acte de cloenda dels clubs de lectura i conversa "En català, llegim i parlem"

CNL de Badalona i Sant Adrià

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Des del 2003, quan es van engegar, cada estiu celebrem el final del curs

Gairebé una vintena de persones es van aplegar per celebrar que s'ha complert un nou curs, que comença l'estiu i que al llarg d'aquests mesos s'han viscut experiències comunes que en aquest acte es poden compartir, ja que vénen assistents dels nou clubs de lectura de les dues ciutats.

Divendres passat, dia 6 de juny, l'Espai Betúlia va acollir l'activitat Converses musicals amb Patrícia Persky. Amb ella vam gaudir d'una estona molt activa, molt participativa i d'un espai on es van poder expressar les inquietuds i les reflexions sobre l'actualitat i sobre la llengua catalana.

A la imatge, algunes de les assistents, dels grups de les biblioteques Lloreda, Pomar i Llefià-Xavier Soto

Els clubs de lectura i conversa "En català, llegim i parlem" es van iniciar l'any 2003 a les biblioteques Llefià-Xavier Soto i Sant Roc, i des d'aleshores s'han ampliat a totes les biblioteques de Badalona (5) i de Sant Adrià (2), a  més del club que es va engegar al Centre de Recursos i Assessorament de la Dona (CRAD) i a d'altres als quals donem suport material o de coordinació.

"En català, llegim i parlem" és una activitat conjunta entre Òmnium Cultural al Barcelonès Nord, les biblioteques de Badalona i de Sant Adrià de Besòs i el CNL de Badalona i Sant Adrià.

Als enllaços trobareu el resum de les activitats dels clubs de lectura i conversa durant l'any 2013 i totes les imatges de l'activitat (al blog "Llegim i parlem").

Vols compartir aquesta notícia?